Esports

19/20/2012
FINAL DEL TORNEIG DE FUTBOL!
      Ahir dimarts 18 de desembre es va celebrar la final del torneig de futbol que enfrontava als equips de 6é A i 4t B. Encara que el resultat reflexa una certa diferència entre els equips, la realitat va ser que el partit fou molt igualat, en el qual es van veure jugades de gran quantitat per part dels dos equips. Finalment, 6é A va guanyar a 4t B per 4 gols a 1. ENHORABONA 6é A!!!
14/12/2012
 RESULTATS DE LES SEMIFINALS DEL TORNEIG DE FUTBOL
     Durant aquesta setmana s´han disputat les dues semifinals del torneig de futbol, que enfrontaven al millor 6é amb el millor 5é i al millor 4t amb el millor 3r, i aquests han siguts els resultats:
  • 6é A - 5é B = 1 - 1 (Penalts: 2 - 1)
  • 4t B - 3r B = 1 - 1 (Penalts: 3 - 2)
     A continuació us mostrem algunes fotos d´aquests partits:

07/12/2012
RESULTATS DE LA QUARTA SETMANA DEL TORNEIG DE FUTBOL
     Els resultats de la quarta setmana del torneig de futbol han sigut els següents:
 COMENÇA LA LLIGA DE NATACIÓ PROVINCIAL
      Ja ha començat la lliga provincial de natació i al Vasco Núñez de Balboa tenim dos bons nadadors que competeixen: Omaira Corbacho Llinares i David Pérez Cutillas.
     Omaira, en el seu debut en la competició, va fer un temps d'1 minut i 8 segons en la prova dels 50 metres en l'estil de crol. I David, en el seu tercer any de competició, ha baixat de 39 segons també en la prova dels 50 metres en l'estil de crol.
     Des del centre volem donar-li'ls l'enhorabona i desitjar-li'ls molta sort en els pròxims esdeveniments de la lliga.
30/11/2012
RESULTATS DE LA TERCERA SETMANA DEL TORNEIG DE FUTBOL
     Els resultats de la tercera setmana del torneig de futbol han sigut els següents:

RESULTATS DE LA SEGONA SETMANA DEL TORNEIG DE FUTBOL
      Els resultats de la segona setmana del torneig de futbol han sigut els següents:

RESULTATS DE LA PRIMERA SETMANA DEL TORNEIG DE FUTBOL
     Els resultats de la primera setmana del torneig de futbol han sigut els següents:
  • 6é A - 6é B = 2 - 1
  • 5é A - 5é B = 2 - 1
  • 4t A - 4t B = 1 - 1
  • 3r A - 3r B = 0 - 5
  • 6é A - 5é A = 1 - 1
     Com podeu vore, els resultats han siguts molt ajustats degut a la igualtat entre els diferents equips.
Ací vos mostrem algunes fotos de l'últim partit:
05/11/2012
 EL TORNEIG DE FUTBOL JA ESTÀ ACÍ!!!
     Aquest matí ha començat, a la pista de futbol, el torneig de futbol que tradicionalment es realitza al centre, i que enfronta als grups del segon i tercer cicle de primària.
     Aquest torneig s´allargarà fins al 18 de desembre i es desenvoluparà de la següent manera: en primer lloc es realitzarà una lliga on s´enfrontaran, entre si mateix, els diferents grups de 6é, 5é, 4t i 3r; posteriorment, el millor grup de cada nivell passarà a la semifinal, on el millor 3r s´enfrontarà al millor 4t i el millor 5é s´enfrontarà al millor 6é. Finalment, els guanyadors de les semifinals passaran a la final que, com anteriorment s´ha detallat, es celebrarà el 18 de desembre.
     Des del cole volem animar a tots els xiquets i xiquetes a participar, així com desitjar moltíssima sort a tots els grups.